Gratulálok, jó döntés!

Kezdjünk bele!

Adatokra lesz szükségem, hogy el tudjam kezdeni a tervezést és a megvalósítást. Adataidat biztonságosan tárolom, harmadik fél részére nem adom át. Kérlek, az alábbi űrlap segítségével küldd el nekem a szükséges információkat.

A folyamat

KONZULTÁCIÓ

Egy ingyenes konzultáció alkalmával átbeszéljük a weboldaladdal kapcsolatos legfontosabb dolgokat és elképzeléseket. Kicsit álmodozunk és ötletelünk, hogy a végeredmény csodálatos legyen.

"
TERVEZÉS

A konzultáción átbeszéltek alapján egy tervezetet készítünk, hogy a végleges verzió előtt finomhangoljuk az oldaladat. Itt még nagyobb változtatásokat tudunk eszközölni és kialakul a végső kép.

"
DOMAIN ÉS TÁRHELY REGISZTRÁCIÓ

A választott domain nevet regisztráljuk és itt folytatódik tovább a weboldal építése, itt lesz elérhető az első verzió is. Ez az első pont, ahol szükség lesz a pénztrácádra. Előlegként vagy akár saját magad fizetheted be a regisztráció díját, álagosan bruttó 20.000 Ft körül kell számolnod.

"
MEGVALÓSÍTÁS

Az előzetes terv elfogadása után kialakításra kerül a teljes weboldal. Ez bonyolultságtól függően lehet 1-2 nap, de akár hetek is.

"
VISSZAJELZÉS

Az elkészült weboldalad megtekintheted és véleményezheted. Kisebb javításokat még eszközölünk a tökéletes végeredményért.

"
OKTATÁS ÉS ÁTADÁS

Utolsó lépésként megtanítalak a weboldalad adminisztrációra, a legfontosabb dolgokra és az alapvető módosításokra is. Amennyiben nem akarsz ezzekel vesződni, akkor igényelhetsz éves prémium weboldal support-ot. Ezután állítjuk ki a számlát.

Gyakran Ismételt Kérdések

u

Nem hallottam még becsületkasszás weboldalról, ez nem átverés?

Más vállalatok is dolgoznak ilyen díjazással. Egyszerű az indok. Nem mindenki teheti meg például egy vállalkozás indulásánál, hogy több 100 ezer forintot áldozzon a weboldalára. Ezért döntöttem emelett.

u

Ingyenes tervezet, ez miért éri meg?

Szerény véleményem szerint csak úgy tudok professzinális és magas értékű szolgáltatást nyújtani, ha többet adok, mint kapok. Ezen elv mentén bízom abban, hogy a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét.

u

Milyen technológiával dolgoztok?

WordPress weboldalakat készítek, hogy ne csak informatikai végzettséggel tudj változtatni a weboldaladon. Ráadásul az oktatás is benne van az árban, így azon sem kell aggódni, hogy honnan lesznek meg ezek az információk.

u

Miért válasszam a Forradalmi Műveket?

Nálam az ügyfél elégedettsége és élménye a szolgáltatással kapcsolatoban a legfontosabb. Nem kell heteket vagy hónapokat várni a megoldásra, mert tudom, hogy az időből nincs végtelen. Továbbá imádjom a letisztult, egyszerű weboldalakat, ez a szenvedélyem.