Rólam

Ez a történet még az előző évszázadban kezdődött

Az 1990-es években még nagy szónak számított egy cd író a PC-dben. Én meg úgy gondoltam, hogy egy modellvasút készletért továbbadok ezért az űrtechnológiáért. Ma meg már nem is igazán használunk DVD-ket sem, nemhogy CD-t… Eltelt lassan 30 év és nagyot fordult a világ, de az IT világgal szembeni csodálatom egy kicsit sem fakult. Ezért is alapítottam ezt a vállalatot, hogy minden olyan dologgal foglalkozhassak és olyan igényeket elégítsek ki az IT világban, ami értékteremtő ezen a piacon.

Ezért a koronavírus évében és a kialakult helyzetem miatt megalapítottam a Forradalmi Műveket, ami remélhetőleg nem az első és utolsó vállalkozásom lesz.

Misszióm

Segíteni azoknak, akik nem annyira mozognak otthonosan az informatika világában, elérve azt, hogy minél több ember számára elérhetővé válljon az online jelenlét különleges szaktudás nélkül

Alkotás

„Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derül!” Én megelégszem annyival, hogy az ügyfeleimnek értéket teremthetek.

Oktatás

Egy átlag felhasználónak is már igényként merül fel, hogy saját maga tudja szerkeszteni a weboldalon a tartalmait, ezért fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimet is megtanítsam erre.

Támogatás

Az elkészült weboldal még csak az első fontos lépés, foglalkozni kell a karbantartásával és a fejlesztésével is, így nem engedem el az ügyfeleim kezét az átadás után sem, számíthatnak rám amíg szükség van a szakértelmemre.

A folyamat

KONZULTÁCIÓ ÉS TERVEZÉS

Egy ingyenes konzultáció alkalmával átbeszéljük a weboldaladdal kapcsolatos legfontosabb dolgokat és elképzeléseket. Kicsit álmodozunk és ötletelünk, hogy a végeredmény csodálatos legyen.

A konzultáción átbeszéltek alapján egy tervezetet készítünk, hogy a végleges verzió előtt finomhangoljuk az oldaladat. Itt még nagyobb változtatásokat tudunk eszközölni és kialakul a végső kép.

DOMAIN ÉS TÁRHELY REGISZTRÁCIÓ

A választott domain nevet regisztráljuk és itt folytatódik tovább a weboldal építése, itt lesz elérhető az első verzió is. Ez az első pont, ahol szükség lesz a pénztrácádra. Előlegként vagy akár saját magad fizetheted be a regisztráció díját, álagosan bruttó 20.000 Ft körül kell számolnod.

MEGVALÓSÍTÁS

Az előzetes terv elfogadása után kialakításra kerül a teljes weboldal. Ez bonyolultságtól függően lehet 1-2 nap, de akár hetek is.

U
VISSZAJELZÉS, OKTATÁS ÉS ÁTADÁS

Az elkészült weboldalad megtekintheted és véleményezheted. Kisebb javításokat még eszközölünk a tökéletes végeredményért.

Utolsó lépésként megtanítunk a weboldalad adminisztrációra, a legfontosabb dolgokra és az alapvető módosításokra is. Amennyiben nem akarsz ezzek vesződni igényelhetsz éves prémium weboldal support-ot. Ezután állítjuk ki a számlát.

 

Kezdd el még ma

Már nem a nagy hal eszi meg a kisebbet, hanem a gyorsabb a lassabbat. Ez igaz a XXI. századra, így te sem állhatsz tétlenül! Kérj egy konzultációs időpontot, hogy akár 48 órán belül elkészülhessen az új weboldalad.

Foglalj egy ingyenes 30 perces online konzultációt!

Üzenet küldés